Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Transport gratuit Notino pentru un ten luminos: revoluționarul burete pentru machiaj

Cât de revoluționar poate fi un simplu și banal burete? Ei bine, foarte! Dacă îl alegi pe cel potrivit pentru machiajul tău de zi cu zi, chiar poate face diferența! Și dacă știi cum să-l folosești corect, și mai bine! Iar dacă mai accesezi și ofertele online de pe site, beneficiind și de transport gratuit Notino, cred că nu mai trebuie să adăugăm nimic.

Cum se aplică fondul de ten cu un burete de machiaj?

Tenul de papusa de portelan, uniform pana la perfectiune, nu este chiar atat de greu de obtinut in intimitatea casei. Buretele de machiaj iti revolutioneaza toate criteriile de machiaj. Este totuși necesar să adopți anumite tehnici și să te ghidezi după mici sfaturi pentru a-ți aplica bine fondul de ten cu acest burete-minune.

De ce să folosești un burete pentru fondul de ten?

Buretele de machiaj a devenit un element de bază al produselor de frumusețe. Regele trusei de accesorii, vă permite să aplicați atât fonduri de ten fluide, cât și fonduri de ten cremă compacte. Un accesoriu polivalent! Mai mult decât atât, un burete de calitate poate sa faca furori, intrucat, folosit corect, poate transforma machiajul in joaca de copii. Dar adevărata întrebare este: de ce sa folositi mai degrabă un burete decât o perie sau un puf? Gesturile și rezultatele nu vor fi aceleași. Și ca toate accesoriile de frumusețe, buretele are și propriile sale avantaje. Un avantaj in plus este daca il comanzi online si te bucuri si de transport gratuit Notino.

Burete de machiaj: sfaturi practice

Incepe prin a-ti alege fondul de ten, crema fluida sau compacta, ambele sunt foarte potrivite. Trebuie să știți că dacă aplicați produsul direct pe burete, veți pierde mult din el și nu acesta este scopul! Îți poți permite acest lucru doar cu fondul de ten cremă compact.

În caz contrar, luați ceva material de pe dosul mâinii sau ceva care ar arata ca o farfurie. Astfel, veti putea doza fondul de ten de aplicat asa cum trebuie. Luați produsul cu vârful buretelui pentru a avea o anumită precizie în timpul aplicării și pentru a avea un efect foarte uniform. Apoi, aplicați produsul pe față, netezindu-l pentru a crea un voal. Trebuie să tamponezi ușor la aplicare pentru a evita rezultatul „portocaliu” care se vede pe unele fețe cu machiaj prea mult sau de proasta calitate. În sfârșit vine momentul să lucrati zonele în care apar de obicei imperfecțiunile: nas, bărbie, frunte. Pentru a face acest lucru, atingeți cu buretele pentru a ascunde roșeața.

Transport gratuit Notino la un click distanță cu un cod reducere notino

Un simplu burete apărut pe piața cosmeticelor poate sa echivaleze cu o revoluție? Da! Pentru ca aceasta mica minune iti permite sa aplici toate produsele: fluide, lichide, fond de ten, fard de obraz… Acest accesoriu aparent banal in forma de ou este foarte usor de folosit. După cum am explicat deja, puneți puțin fond de ten pe dosul mâinii și ridicați-l la nivelul fetei cu baza rotundă umezită în prealabil. Apoi intindeti pe față. Partea interesantă este în capătul ascuțit al buretelui. Pentru a corecta cearcănele și alte imperfecțiuni care se ascund lângă nas, acestaou vă va permite să ajungeți în toate părțile dificile. Va puteți curăța apoi buretele (cu un produs special din aceeași gamă) pentru a fi gata de o nouă utilizare.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *