Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Toată atenția pentru bebelușul tău cu produse de îngrijire și un notino cod reducere

De la naștere, pielea, unghiile, nasul, ochii sau chiar buricul bebelușului necesită o atenție deosebită. Cum să-l speli bine? Ce produse să folosești? Urmați sfaturile noastre pentru a stabili obiceiuri bune de igienă încă din primele zile.

Știați că? Sugarii au încă pielea imatură. Foarte fragilă, se usucă și se irită ușor. Cauza? Frecarea hainelor, scaunelor și urinei, dar și calitatea apei de baie sau a aerului. De aceea este recomandat să folosești produse special formulate pentru îngrijirea bebelușului tău, încă de la naștere. În plus, anumite produse de igienă și cosmetice conțin ingrediente toxice, în special perturbatori endocrini, care trebuie evitate pentru bebeluși, o categorie deosebit de vulnerabilă. Analizează aceste informații și alege ce e potrivit pentru bebelușul tău cu ajutorul unui voucher notino.

Ce crema să folosești la schimbarea scutecului bebelușului?

În medie, în primele luni, scutecul unui copil mic este schimbat de 6 până la 8 ori pe zi. Pentru a preveni inflamarea funduletului, este indicat să folosești în mod regulat o crema sau un lapte pe bază de ulei de măsline, care hrănește pielea bebelușului tău. Dar de cele mai multe ori este suficientă o simplă curățare cu apă. Săpunul și crema sunt cel mai bine rezervate pentru fesele foarte murdare, sau atunci când scaunele s-au „uscat” puțin și reziduurile de pe piele sunt greu de îndepărtat.

Baia pentru bebeluși: ce produse și cât de des?

Pentru început, trebuie să știi că nu este obligatoriu să-i faci baie zilnic bebelușului. Rutină potrivită: o dată la două zile pentru a preveni uscarea pielii. Pentru această, folosește de preferință un săpun special pentru copii, sau un gel de dus special. Unele geluri de curățare cu spumă au o funcție dublă. Sunt folosite pentru a spăla corpul și părul. Convenabil! În orice caz, amintiți-vă să uscați bine copilul după ce ați ieșit din baie. Cum? Prin tamponarea tuturor zonelor în care umezeală se poate depune și stagnează, în special în pliuri.

Putem folosi crema hidratantă pentru pielea bebelușului?

După baie sau spălat, puteți aplică ocazional o cremă specială pentru bebeluși pe pomeții mici și pe fruntea copilului dumneavoastră. Rețineți, însă, că în afară de uscăciunea pielii sau de o anumită patologie (eczemă), nu este esențială, nici pe departe. Când vine vorba de cosmetice pentru bebeluși, cuvântul de ordine este moderație absolută.

Se poate folosi un ulei vegetal sau un tratament nutritiv hipoalergenic fără parfum. Puteți profită de ocazie pentru a masă ușor copilul. Să știti că, pentru asta, nimic nu bate un ulei vegetal simplu, precum uleiul de măsline.

Alegerea potrivită: pentru hidratarea pielii bebelușului, optează pentru un tratament cu textură cremoasă de lapte și ușor de aplicat. Compus în proporție de 98% din ingrediente de origine naturală (proteine din soia, aloe vera, unt de sheâ și ceară de albine) și testat sub control pediatric, calmează și protejează în mod durabil pielea fragilă a sugarilor. Consulta lista de produse delicate pentru bebelușul tău la prețuri imbatabile, cu un bonus de formă unui cod reducere notino influencer.

Îngrijirea biuricului copilului

Capătul mic al cordonului ombilical care rămâne atașat de buricul bebelușului va stă acolo între 8 și 15 zile înainte să cadă! În această perioadă, după baia zilnică, trece o compresă înmuiată în soluție antiseptică la baza buricului. Un gest pe care personalul maternității ți-l va arăta încă din prima zi de viață a nou-născutului.

Să fii părinte e minunat, dar există mereu o frică de a alege ce e mai bun pentru el. Ascultă sfaturile medicului și alege produse calitative, cu un notino cod reducere drept bonus!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *