Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Bănci care acordă credit cu istoric negativ: de ce îți este greu să le găsești?

Aplică pentru un credit

Înregistrat timp de patru ani în biroul de credite, clientul nu mai are posibilitatea de a solicita sau macar de a spera la alt împrumut. A avea un istoric negativ si a figura in biroul de credite nu înseamnă interzicerea de a-ti utiliza contul bancar. A avea un cont bancar rămâne un drept.

Băncile sunt companii de drept privat, care pot refuza clienți noi sau se pot „despărți” de clienții nedoriți. Relația cu clientul va fi atunci întotdeauna tensionată, așa cum se poate imagina. Pentru a evita acest lucru, este mai bine să cauți o institutie financiara (de obicei nebancara) mai receptivă la aceste probleme, fie că este o institutie online sau străină.

A figura in biroul de credit este un adevărat handicap în fiecare zi. Pe lângă mijloacele de plată restricționate, este întotdeauna prezentă posibilitatea de a vi se închide si contul de debit. Exista banci care acorda credit cu istoric negativ? Ca sa o spunem pe de-a dreptul: nu prea! Bancile preferă să evite să aibă acest tip de client.

Înainte de a va stresa referitor la un nou împrumut, este mai bine să vorbiți sincer cu consilierul dvs. financiar. Dacă o faceti cat mai repede, anticipând o problemă sau un viitor incident de plată nereglementat, poate fi mult mai înțelegător când va veni momentul.

De ce băncile tradiționale refuza sa va acorde credit?

Datorită dreptului la cont, puteți deschide un cont în aproape orice bancă tradițională, dar asta nu inseamna ca veti avea mai multe sanse de a obtine un împrumut. Bancile isi doresc sa fiti de incredere, ori simplul fapt de a figura in biroul de credit cu un istoric negativ va descalifica. Vă puteți deschide un cont bancar aflându-vă cu acces la serviciile de bază, dar nu veti putea obtine un împrumut care de obicei se acceseaza fara probleme, cum ar fi un descoperit de cont.

In schimb, institutiile financiare nebancare ofera credit la oricine, cu conditia sa oferiti o dovada a unui venit si o carte de identitate. Dezavantajele constau in faptul ca sumele împrumutate vor fi mai mici, iar dobanzile incasate de institutie mai mari. Dar in caz de urgenta, nu prea mai are importanta, nu?

Banci care acorda credit cu istoric negativ: alternativa online

In lipsa unor banci care acorda credit cu istoric negativ, mai aveti o posibilitate care s-a dezvoltat vertiginos in ultimii ani, in stricta corelatia cu tehnologia: institutiile financiare online. Daca unele institutii online cer conditii de venit, in ceea ce priveste istoricul sau scorul de credit, acestea sunt aspecte neglijate total de acestea si nu influenteaza cu nimic acordarea sau nu a unui împrumut.

Fără a ajunge până la a trăi fără bancă, există întotdeauna o modalitate de a avea servicii financiare de care este atata nevoie. Să apari in biroul de credite si sa fii refuzat pe acest motiv nu este o situație plăcută și trebuie să faci totul pentru a ieși cât mai repede din ea. Aceasta este, fără îndoială, cea mai durabilă și eficientă soluție. Trebuie să așteptați 4 ani sau să plătiți toate datoriile care au cauzat problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵