Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Ce este un AirFlow și cum poți beneficia de unul dacă ești din Iași?

Ai constatat apariția unor pete pe dinți cauzate de vinul roșu, de consumul de ceai, de cafea sau de fumat? Tratamentul AirFlow vine în ajutorul tău, este cel care va reda culoarea naturală a dinților tăi și îți va conferi un zâmbet sănătos și strălucitor.

Ce este AirFlow?                         

Orice persoană care se respectă visează să aibă dinți curați și sănătoși. În primul și în primul rând este o tehnică care ne oferă dinți curați și sănătoși. În al doilea rând, o dantură frumoasă ne ajută întotdeauna să găsim un interlocutor, joacă un rol esențial în găsirea unui interlocutor, în obținerea unor avantaje sau în crearea de noi cunoștințe interesante.

Pentru a se asigura de faptul că o cavitate bucală este curată și că dinții sunt sănătoși, specialiștii au inventat AirFlow, o metodă de curățare a dinților bazată pe tehnologia de sablare. Dinții sunt curățați cu ajutorul unor particule speciale.

AirFlow-ul executat în Iași reprezintă un tratament de curățare profilactic care folosește un amestec de jet de aer, de apă și de bicarbonat pentru a elimina în mod eficient și cu blândețe petele dentare sau placa bacteriană, oferind dinților culoarea naturală.

Detartrajul airflow Iași reprezintă un tratament avansat care oferă cele mai bune rezultate, rezultate mai bune decât orice metodă tradițională. Este o metodă rapidă, indoloră care permite accesarea și curățarea zonelor mai dificile precum spațiile inter-dentare. AirFlow conferă o igienă a dințior cu adevărat eficientă și globală, lăsându-te cu dinți și cu gingii mai sănătoase și cu un zâmbet natural mai sănătos.

Dinții tăi vor fi mai curați și vei avea senzația de prospețime imediat după tratamentul AirFlow făcut în județul Iași la recomandarea detartraj-iasi.ro

Suprafața dintelui nu este deteriorată în timpul tratamentului și nu include niciun produs chimic, nu prezintă niciun risc pentru pacienți.

Care sunt avantajele oferite de AirFlow?

Avantajele oferite de AirFlow sunt următoarele:

  • O soluție simplă și rapidă pentru a îmbunătăți aspectul estetic al dinților;
  • Elimină petele vizibile, nedorite de pe dinți;
  • Conferă o senzație de prospețime, de dinți curați;
  • Un tratament perfect înainte de o ocazie mai specială;

Indicații în ceea ce privește metoda de curățare a dinților AirFlow

O îngriire inadecvată sau insuficientă a cavității bucale duce cu timpul la formarea unei plăci moi, care, pe măsura trecerii anilor se întărește și se transformă în tartru. De altfel, consumul de produse precum ceaiul sau cafeaua, sucul de fructe, lasă un start de culoare închisă pe suprafața dinților care nu se poate îndepărta cu ajutorul produselor tradiționale. Dinții fumătorilor se închid de două ori mai repede la culoare decât dinții unor persoane care nu fumează. Drept urmare, curățarea profesională a dinților este necesară.

Ce este tehnica AirFlow? Este un amestec de apă, de aer și bicarbonat de sodiu. Înainte de procedură, medicul dentist examinează cavitatea bucală a pacientului pentru a verifica dacă are sau nu gingiile inflamate, dacă are sau nu carii adânci. Dacă starea cavității bucale o permite, se începe procedura. AirFlow nu necesită un echipament special, costisitor este un tratament destul de accesibil ca preț. Metoda AirFlow contribuie la echilibrul acido-bazic din gură, împiedică fomarea de depozituri solide în gură și contibuie la dispariția mirosurilor neplăcute.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵