Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Sunt disperată am nevoie de bani pentru o operație!

Oare ce e mai pretios decat sanatatea? Nimic! Și credem ca toata lumea este de acord ca uneori am fi dispuși sa dam orice suma pentru a ne recupera sanatatea. Dacă te trezești în situația in care iti spui “Sunt disperată am nevoie de bani pentru o operație!”, atunci poate ca un credit rapid pentru cheltuieli medicale te poate ajuta sa obtii suma care sa acopere atat cheltuieli importante pentru sanatatea ta, dar și alte intervenții foarte solicitate, precum operații de chirurgie estetica. Din păcate, multe operații de reconstrucție nu sunt decontate de casa de asigurari, iar veniturile sunt destul de modeste ca sa poți acoperi aceste cheltuieli din propriul buzunar.

Cu acest tip de credit rapid este posibila obtinerea de finanțare pentru diferite tipuri de tratament medical. Mai jos amintim cele mai frecvente cazuri pentru care se recurge la acest tip de credit.

intervenții chirurgicale;

Fizioterapie și tratamente de reabilitare;

Îngrijire dentară și dentară;

Cheltuieli pentru casele de bătrâni și pentru asistența persoanelor bolnave și nesuficiente;

Tratamente de înfrumusețare și chirurgie estetică.

Pentru a obține finanțare pentru cheltuieli medicale, puteți urma două moduri diferite:

recurge la un împrumut anume, atunci când clinicile în care se efectuează tratamentele oferă deja soluții de împrumut. Avantajul este ca procedura este foarte rapidă, suma finantata este imediat recunoscută clinicii și utilizatorul plătește ratele creditului în conformitate cu planul de rambursare;

recurge la un împrumut de bani, cu avantajul că o persoana poate solicita o sumă suplimentară de bani peste cheltuielile medicale pentru a face față oricăror costuri neașteptate care nu sunt plătibile cu ajutorul împrumutului. Este clar că suma totală solicitată trebuie să se încadreze în criteriile de finanțare stabilite pentru împrumut. Tot în acest caz, procedura de finanțare este rapidă.

Sunt disperată am nevoie de bani: cum ar trebui sa arate un contract de împrumut

Oricat de grabita ai fi, nu uita sa citești cu atenție clauzele unui eventual contract de împrumut, date referitoare la dobanda, suma totala de plata, obligațiile ce-ti revin, ce se intampla în caz de neplata etc.

Există informații precise care nu pot lipsi dintr-un contract de împrumut. Iata-le rezumate aici:

❖        suma și condițiile împrumutului;

❖        rata dobânzii aplicată;

❖        orice alte taxe și condiții aplicate (de exemplu, taxe în caz de întârziere a plății);

❖        numărul, sumele și data scadenței ratelor individuale;

❖        DAE (dobânda anuală efectiva);

❖        condițiile în care DAE poate fi eventual modificat;

❖        suma și motivul cheltuielilor excluse din calculul DAE;

❖        garanțiile cerute, atunci când sunt prezente;

❖        acoperirea de asigurare solicitată în afara calculului DAE, dacă este cazul.

Înainte de a accepta sa semnezi un contract de împrumut, încearca sa auto-evaluezi nivelul de venit al familiei tale și dacă nu cumva sunt niste costuri pe care nu ti le poti permite.

Sunt disperată am nevoie de bani: ai grija ce semnezi!

Nu există cerințe specifice pentru acordarea unui împrumut urgent pentru cheltuieli medicale. Băncile și instituțiile financiare cer doar condițiile de bază, precum un anumit venit și o poziție financiara favorabila a solicitantului de credit care să garanteze fiabilitatea financiară a acestuia.

Încearcă însă sa nu te grăbești oricat de disperată ar fi situația! Sanatatea este primordială, dar nu trebuie sa riști să-ți agravezi starea adaugand un stres in plus din cauza unui credit care nu te avantajeaza!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *