Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Sugestii de cadou pentru fostul iubit

Dacă ai rămas în termeni buni cu fostul tău iubit și se apropie ziua lui, dar nu știi ce cadou să îi faci, aici ai câteva sugestii de cadou pentru fostul iubit.

Având în vedere faptul că sunteți în termeni buni și vă înțelegeți, e ca și cum ai lu un cadou pentru un prieten. Așadar, poți alege un cadou pentru prietenul tău din lista de mai jos.

Un cadou pentru fostul iubit drăguț ar fi un accesoriu. Bijuterii cum ar fi brățările, colierele bărbătești, inelele etc. sau accesorii de mână cum ar fi rucsac, geantă de laptop etc.

Pentru un prieten căruia îi plac excursiile pe munte și care se ocupă cu asta imediat ce prinde puțin timp liber poți să îi iei un rucsac de călătorii cu multe buzunare care să-l ajute în drumețiile lui. Cu siguranță îi va prinde bine loc în plus pentru depozitarea lucrurilor pe care le duce cu el.

Tot pe această temă îi poți cumpăra un hamac pe care să-l pună între doi copaci și să admire peisajul dintr-o poziție relaxantă. Hamacul îl poate utiliza atât în excursiile lui cât și acasă, deci dacă mergi pe ideea aceasta nu vei da greș cu acest cadou pentru fostul iubit.

Tot pentru priveliște îi poți cumpăra și un binoclu. Pare un cadou neobișnuit însă îi va plăcea mai mult decât crezi tu. Este cadoul perfect atunci când ți-ai dori să poți da zoom și în viața reală însă acest lucru nu este posibil decât cu un binoclu.

Însă dacă toate călătoriile lui se rezumă la avion, un bagaj de cală încăpător, un troler, îi va prinde bine. Cel mai probabil are deja unul, de aceea orientează-te pentru ceva de o calitate superioară și surprinde-l cu un geamantan nou și calitativ.

Iar dacă vrei să oferi o notă amuzantă cadoului tău, făcând aluzie la faptul că este fostul tău iubit, există o serie de cadouri amuzante descrise mai jos.

Cadoului tău îi poți adăuga o poză cu tine în care arăți minunat, iar pe spate să-i scrii “Uite ce ai pierdut”. Cu siguranță, dacă ați rămas prieteni suficient de buni pentru a vă face cadouri, puteți să și glumiți pe această temă fără să se ofenseze.

Totodată, un cadou pentru fostul iubit amuzant este un mini-calendar pe care să încercuiești data în care v-ați despărțit și să scrii lângă “Ziua Libertății”. O să râdă cu gura până la urechi de aluziile pe care încerci să le faci și îi vor rămâne întipărite în minte multă vreme de acum încolo.

Sau de asemenea, îi poți personaliza o sticlă de băutură, o cană sau orice crezi că i-ar plăcea cu titlul “Cel mai bun fost iubit”.

Există o varietate de opțiuni prin care poți face “haz de necaz” și să-l amăgești cu această chestie. Nu mulți oameni rămân prieteni după despărțire din cauza sentimentelor, însă dacă voi ați reușit să treceți peste și să rămâneți prieteni este un mare avantaj. Poate, cine știe, după acest cadou intră în calcul și opțiune de împăcare.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *