Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Păreri ralfi ifn: de ce să faci o refinanțare

Institutia nebancara Ralfi IFN apare pe piata financiara sub denumirea brandului foarte cunoscut Garanti BBVA Credite de consum.

Ralfi ifn ofera multe produse financiare interesante, printre care regasim: credite in magazin, de nevoi personale, refinantari aferente acestor imprumuturi si asigurari atasate creditelor de consum.

Refinantarea unui credit este unul dintre cele mai populare produse financiare si cu siguranta prin consultarea unor păreri ralfi ifn veti gasi si raspunsul la multe dintre intrebarile dvs. referitoare la seriozitatea acestei institutii.

Regula de bază pentru ca refinanțarea unui credit ipotecar să fie interesantă este că termenul de rambursare al creditului tău ipotecar este încă de cel puțin zece ani. Diferența de tarif anual trebuie, de asemenea, să fie de cel puțin 1% între tariful actual și cel pe care îl vizați. În acest context, comparați bine. Dacă ați optat pentru o rată ipotecară fixă la momentul respectiv, comparați-o cu o rată ipotecară fixă actuală.

Te gândești să schimbi rata fixă cu o rată variabilă, deoarece acestea din urmă sunt puțin mai mici. Gândiți-vă cu atenție la oportunitatea unei astfel de schimbări!

Negociați cu institutia financiara! Înainte de a urmari haotic toate ofertele pentru a găsi cea mai mică rată ipotecară de pe piață, informați-va si programati o întâlnire cu un consilier financiar care va poate oferi sfaturi pretioase si va poate recomanda produsul potrivit pentru situatia dvs. Tot el poate face un gest comercial și scădea rata creditului daca sunteti client nou sau va poate introduce in campanii ce implica dobanzi preferentiale.

Costurile de refinanțare a unui credit ipotecar sunt departe de a fi neglijabile:

Indemnizație de răscumpărare, adesea trei luni de dobândă la capitalul rămas de rambursat.

Costurile de eliberare legate de eliminarea ipotecii existente.

Taxe ipotecare pentru înregistrarea unui nou credit ipotecar asupra locuinței dvs. precum și, din nou, toate taxele notariale importante.

Taxe de aplicare.

Costul adaptării asigurării soldului restant.

De asemenea, vă puteți refinanța împrumutul dacă rata totală lunară începe să devină prea mare.

Acesta va fi cazul, de exemplu, dacă aveți mai multe împrumuturi sau credite în derulare, precum un împrumut auto sau un împrumut personal. Suma totală pe care va trebui să o rambursați în fiecare lună devine treptat imposibil de platit și chiar aveți nevoie de o revizuire a tuturor împrumuturilor și creditelor dvs. Într-un astfel de caz, consolidarea sau rascumpararea creditelor dvs. va fi o soluție pentru a obține o rata lunară mai mică.

Optând pentru un termen mai lung pentru noua dvs. datorie, rata lunară va scădea. Veți distribui, ca să spunem așa, rambursarea capitalului. Este posibil să plătiți mai multă dobândă pe termen lung, dar cel mai important lucru pentru dvs. va fi să obțineți o rată lunară mai mică…

Probabil ca v-ati pierdut deja intre toate aceste date, dar nu disperati… inca! Toate aceste date va vor fi explicate de consilierul financiar de la Ralfi ifn in momentul in care va veti arata interesat de un credit. Nu uitati sa cautati si sectiunea de păreri Ralfi ifn pentru a fi convins ca faceti alegerea potrivita.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *