Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

În cât timp se actualizează biroul de credit si ce alternative ai pentru un împrumut

Aplică pentru un credit

Mașina ta este stricata și nu ai bani să o repari. Vrei să împrumuți, dar esti inscris in biroul de credit. Ce să faci? Ai la dispoziție mai multe soluții pentru a rezolva problema banilor imediati și pentru a-ti repune finanțele pe picioare. Iată cateva sfaturi care te vor ajuta.

Împrumută de la o rudă

Un membru al familiei sau un prieten apropiat este de acord să te împrumute cu bani? Dacă da, elaborați un plan de rambursare cu dobândă și faceti o intelegere sub forma unui acord semnat și asigurați-vă că respectați acel acord, altfel legăturile voastre cu această persoană se vor rupe.

Găsiți un cosemnatar

Cereți pe cineva apropiat cu un credit bun să semneze împreună un împrumut cu dvs. Creditul persoanei dragi este luat în considerare la acceptarea împrumutului, iar plățile la timp au un efect pozitiv asupra scorului dvs. de credit. Pe de altă parte, o incapacitate de plată are efecte adverse asupra creditului dvs. și al cosemnatarului dvs.

Utilizați împrumuturi online

Multe companii de creditare online nu iau în considerare scorul de credit atunci când solicită un împrumut. Ei verifică că ai un loc de muncă stabil și că ai venituri suficiente pentru a rambursa împrumutul.

Faceti un buget pe termen lung pentru a vă repara scorul de credit

Acum este momentul să vă faceti un buget pe termen lung și să vă reparați istoricul de credit pentru a evita să vă găsiți a doua oară în această situație.

Cum să ameliorezi scorul de credit și în cât timp se actualizează biroul de credit

Buget pentru un scor mai bun

Bugetul este instrumentul de bază pentru îmbunătățirea scorului dvs. de credit. Acest lucru vă permite să urmăriți fluxul și ieșirea de bani, să vă plătiți datoriile la timp și chiar să economisiți bani.

Plătiți facturile la timp

Plata facturilor la timp este primul pas pentru îmbunătățirea scorului de credit.

Reduceți numărul de datorii

Prea multe datorii vă afectează creditul. Reducerea datoriilor ar trebui să fie prioritatea dvs. Începeți prin a plăti împrumutul sau cardul de credit cu cea mai mare rată a dobânzii. Dacă întâmpinați dificultăți în a rambursa totul, optați pentru refinanțarea datoriilor. Acest lucru vă permite să aveți o singura rata pe lună, și la o dobândă mai mică.

Construiți un fond de urgență

Strângerea unui fond de urgență este garanția că nu veți mai avea nevoie să vă împrumutați atunci când apare ceva neașteptat.

Daca va întrebati in cat timp se actualizeaza biroul de credit, ei bine, retineti ca istoricul dvs. de rau platnic va ramane inregistrat la biroul de credit pe o perioada de 4 ani. Nu prea aveti cum sa interveniti in acesti ani, decat daca stiti sigur ca sunt informatii false in raportul dvs. de credit. Acest scor de credit negativ nu face decat sa va diminueze sansele de a mai lua un credit in urmatorii 4 ani, ceea ce poate fi foarte greu de gestionat in cazul unor situatii urgente.

Pentru corectarea oricaror erori din raportul de credit, va trebui sa vedeti direct cu institutia financiara care v-a raportat la biroul de credit.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *