Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Împrumut la o instituție bancară prin card 55 sau împrumut rapid online prin card 55?

Aplică pentru un credit

Pe lângă varianta de împrumut rapid prin card 55 mai ai și alte variante cum ar fi Card 30, Card 45, Card 60 și Card 90 cu dobândă zero. Acest tip de carduri sunt eficiente pentru situațiile când ai nevoie urgentă de bani, însă trebuie să te gândești dacă poți returna banii în numărul de zile impus de tipul cardului ales pentru a beneficia de dobânda zero.

Cu acești bani pe care îi poți obține într-un timp relativ scurt poți să faci cadouri celor dragi sau să îți oferi ție mai multă atenție. Iar dacă ai un copil și acesta va începe în curând școala, bugetul acordat de un împrumut rapid online prin card 55 va prinde bine pentru achiziționarea rechizitelor de care acesta are nevoie.

Dacă te-ai hotărât în ceea ce privește împrumutul online prin card 55, în ceea ce urmează îți vom prezenta o instituție financiară bancară care se ocupă cu astfel de oferte.

Banca Transilvania este o instituție bancară bine cunoscută în țara noastră, fiind una dintre cele mai mari trei bănci din România. Înființată în 1993 la Cluj-Napoca aceasta a evoluat din ce în ce mai mult de-a lungul anilor până în ziua de azi când a obținut titlul de una din cele mai mari bănci ale României.

Banca Transilvania, prin intermediul Internet Bankingului, are un pachet Card 55 cu trei tipuri de carduri de nevoi personale cu sume diferite și venitul lunar obligatoriu pe care trebuie să îl ai.

Star Forte este primul tip de Card 55 al acestei bănci cu cea mai mică valoare de 25.000 lei pentru care trebuie să ai un venit lunar minim de 800 lei. Taxa de emitere a acestui card este de 20 lei;
Star Gold este cardul de valoare medie, 50.000 lei și care impune un venit lunar de cel puțin 4000 lei. Taxa de emitere este 100 lei;
Star Platinum este ultimul tip de card cu perioada de grație de 55 de zile și cel mai mare ajungând la suma de 150.000 lei, însă cu un venit lunar minim obligatoriu de 12.000 lei și o taxă de emitere a cardului de 350 lei.

Trebuie luate în calcul toate cheltuielile înainte de a aplica pentru aceste carduri online pentru a nu întâmpina un alt blocaj financiar în viitor, cauzat de neatenția sau neglijența din prezent.

Acest împrumut rapid online prin card 55 se poate efectua atât la un institut bancar care beneficiază de servicii online, cât și la instituții financiare nebancare destul de benefice pentru toți care vor să aplice pentru astfel de credit în rate.

Avantajul în ceea ce privește organizațiile nebancare este faptul că nu este nevoie, în mare parte, decât de un act de identitate, pe când la o bancă tradițională, chiar dacă beneficiază și de servicii online, documentele necesare solicitate vor fi în număr mult mai mare.

În funcție de preferințele tale, alege cardul care te avantajează cel mai mult și pentru care te încadrezi în venitul lunar minim obligatoriu. Din doar câteva click-uri poți beneficia de un buget acceptabil pentru tine și familia ta.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵