Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

De unde pot să obțin un credit, dacă sunt în Biroul de Credite?

Aplică pentru un credit

Plata facturilor la electricitate, reparațiile la casă sau mașină, taxa la facultate sau achizițiile care nu mai suportă amânare, toate sunt prioritare și necesită o rezolvare imediată. Cele mai bune soluții sunt creditele, mai ales când prietenii sau apropiații se află în imposibilitatea de a te ajuta. Problema intervine atunci când ai nevoie de un credit, dar ești în Biroul de Credite cu un scor negativ.

Scorul FICO al unei persoane care solicită un împrumut este calculat la fiecare bancă la care aplică. Băncile folosesc algoritmi diferiți pentru a calcula acest scor. El se obține dintr-o bază de date personale, iar rezultatul este luat în considerare într-o foarte mare măsură. Sistemul acesta de evaluare ajută băncile să clasifice clienții în diferite categorii și astfel se decide tipul de credit acordat. În acest sens, întârzierea plății ratelor poate să fie cauza pentru care un credit este respins. Un termen de plată depășit cu maxim 30 de zile nu reprezintă o problemă, însă atunci când perioada scadentă este depășită cu mai mult timp, banca poate emite o decizie negativă care va fi raportată la Biroul de Credite. Totodată, în cazul în care clientul întârzie lunar plata ratelor cu câteva zile, acesta poate fi considerat un comportament repetitiv și poate să afecteze negativ decizia de a acorda un credit.

Din fericire, IFN-urile nu sunt atât de exigente când vine vorba de acordarea unui credit pentru persoanele care se află pe lista Biroului de Credite cu scor negativ. Aceste societăți oferă sume destul de mari și persoanelor cu restanțe.

Oricine poate să obțină un credit de la o astfel de instituție. Trebuie doar să ai peste 18 ani, să prezinți dovada unui venit stabil și să deții un cont în care să ți se vireze bănuții. Dacă tu nu dispui de un venit lunar, atunci poți să prezinți o adeverință de venit care să aparțină unei persoane apropiate.

Motivele pentru care tot mai mulți oameni apelează la serviciile oferite de IFN-uri sunt rapiditatea cu care pot să obțină un împrumut și faptul că documentația necesară este una redusă. Persoanele care nu au suficient timp la dispoziţie pentru a merge la bancă, găsesc aceste tipuri de credite online foarte utile și eficiente. Pentru a obține un credit de la bancă, de cele mai multe ori, sunt necesare vizite repetate pentru a preda dovezi de venit sau adeverințe. Pentru a solicita un credit nebancar, însă, trebuie doar să completezi un formular online și să aștepți aprobarea. În plus, ai parte de suport permanent, atât telefonic, cât și prin e-mail.

Un avantaj extrem de important oferit de multe dintre INF-uri este acela că nu sunt percepute comisioane suplimentare pentru solicitarea de analiză a dosarului, pentru modificarea contractului sau pentru rambursare anticipată parțială sau integrală. Te bucuri de rate lunare fixe în achitarea creditului, iar dobânda este fixă pe întreaga perioadă de creditare.

Poți să te bucuri de toate aceste beneficii chiar dacă vrei un credit și ești în Biroul de Credite. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru plățile care nu mai suportă amânare.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵