Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Creditele Ralfi IFN și cum refinanțează?

Aplică pentru un credit

Instituția Ralfi IFN se regăsește acum sub numele de Garanti Credite de Consum. Această instituție financiară nebancară oferă credite de nevoi speciale, dar și refinanțări ale împrumuturilor.

Dacă te-ai suprasolicitat și nu mai faci față cheltuielilor și perioadelor de rambursare, Ralfi IFN este o agenție concepută exact pentru acest scop, pe lângă multe altele. Atunci când vrei o refinanțare, însă nu ai găsit încă nicio bancă care să îți poată accepta cererea din cauza faptului că apari înregistrat în Biroul de Credit, contactează cu încredere instituția financiară nebancară Ralfi și nu vei regreta.

Această agenție este populară în rândul instituțiilor financiare nebancare datorită acceptării față de restanțieri și rău-platnici. Bineînțeles, în cazuri extreme de restanțe, șansele de aprobare a cererii de refinanțare scad. Însă, având în vedere faptul că Ralfi IFN se axează mai mult pe salariul lunar și vechimea pe care o ai la locul de muncă din prezent, merită să încerci deoarece ar putea să rămâi surprins.

Totuși, dacă ai nevoie doar de un credit de nevoi personale, Ralfi IFN îți pune la dispoziție posibilitatea de aplicare online pentru împrumuturile Mini, Standard, Excelent, Mega sau Maxim.

Ești interesat în această ofertă care cuprinde diferite credite de nevoi personale?

Aici ai exact sumele maxime și câteva detalii despre acestea:

Creditul Mini: poți beneficia de sume până la 15.000 lei pentru care ai o rată lunară fixă cu o perioadă de creditare de 60 luni. Ai nevoie de copia actului de identitate, un acord ANAF sau taloane de pensie de la pensionari.

Creditul Standard: ajunge până la valori de 150.000 lei. Beneficiezi de o perioadă de refinanțare de 5 ani / 60 luni și trebuie să ai între 21 și 69 de ani. De asemenea, dacă venitul tău lunar nu este suficient în ceea ce privește împrumutul pe care vrei să îl faci, îți poți cumula venitul cu un co-plătitor. Ai nevoie doar de cardul de identitate și de un acord de interogare ANAF;

Creditul Excelent: ajunge la aceași sumă cu cel Standard, cu aceleași detalii, dar ca bonus poți refinanța extern;

Creditul Mega: cu sume de până la 200.000 lei pe care e poți folosi pentru refinanțarea altor împrumuturi, actele necesare fiind cele menționate și la celelalte credite;

Creditul Maxima: echivalent numeric cu cel Mega, însă ca și în cazul creditului Excelent, refinanțarea externă este posibilă.

Pentru prima variantă de credit prezentată, Credit Mini, trebuie să ai peste 21 de ani și să fii salariat cu un venit lunar stabil. Indicat este să nu ai pauze în domeniul muncii în ultimele trei luni, deoarece acesta este un minim impus de această instituție financiară nebancară pentru a îndeplinii criteriile de aprobare a cererii.

Nu va fi nevoie de adeverințe de venit deoarece verificarea veniturilor și a vechimii se realizează cu ajutorul ANAF.

Fie că ai nevoie de un credit de nevoi personale, de un card pentru cumpărături, aisgurări sau refinanțări, Ralfi IFN se ocupă de toate acestea cu o mare eficacitate. Este o agenție care s-a făcut cunoscută datorită relațiilor bune cu clienții și înțelegerea pe care o au față de aceștia.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *