Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Ce cadou să-i faci iubitului tău pasionat de meșterit?

Mult așteptatul sezon de sărbători vine cu pași repezi, iar mulți dintre voi și-au făcut deja listele de cadouri. Sau cumpără cadouri pentru a le oferi. Dacă ești o norocoasă și partenerul tău nu suportă să vadă ceva stricat prin casă și meșterește întruna, atunci nu te mai gândi ce cadou să-i faci iubitului tău. Ne gândim noi pentru ține și îți facem câteva propuneri!

O selecție de cărți despre bricolaj, pentru studioși

Departe de noi să subestimăm abilitățile de bricolaj ale iubitului tău! Dar de multe ori este bine să (re)începi pe o bază bună, nu? E adevărat că teoria e bună, dar practica ne omoară, totuși nu strică să-i dăruiești un astfel de set de cărți. Poate află mici trucuri pe care le-a trecut cu vederea până acum.

Pline cu o grămadă de sfaturi și bune practici, își va găsi rapid locul în bibliotecă… sau pe noptieră!

O șurubelniță burghiu: eficientă în viață de zi cu zi

Mică, compactă și ergonomică. La asta se poate aștepta un pasionat de bricolaj de la un burghiu pentru lucrările mici, de zi cu zi, de amenajare.

Răspunzând nevoii de a asambla o piesă de mobilier precum și de a face câteva găuri pentru fixarea unui raft de perete, acest produs ultra-versatil, wireless și alimentat cu baterii, va încânta pe toți iubitorii de decorațiuni sau pe meșterii pasionați!

Un sistem audio, pentru a evita notele false

Adesea este foarte frumos să lucrezi, dar ai putea la fel de bine să o faci într-o atmosferă bună! Acest lucru este cu atât mai adevărat când vine vorba de a folosi ustensile pentru a desfundă o chiuvetă sau o toaletă… o activitate pe care nu toată lumea o tolerează bine.

O soluție gata făcută pentru iubitorii de muzică în salopete, radioul nu face lucrurile pe jumătate! Rezistent la șocuri și la praf, acesta din urmă este chiar impermeabil, în cazul în care o desfundare a chiuvetei ar merge (foarte rău), de exemplu.

O centură de scule, când două mâini nu sunt suficiente!

În pivniță, pe o scară sau pe balcon… Meșterul tău se mișcă mult și, uneori, se găsește în locuri departe de a fi propice pentru a îngrămădi cutii mari de scule.

Ideală pentru a le ține la îndemână, cureaua de scule din piele îi va permite să-și ia obiectele prețioase peste tot cu ei și să nu-și mai facă griji pentru ele. E clar o soluție dacă te-ai întrebat ce cadou să-i faci iubitului.

Pixul multifuncțional, pentru pasionații de bricolaj

O adevărată completare a cuțitului elvețian, acest stilou cu șurubelniță-riglă reușește să combine diferite instrumente comune făcându-le să se potrivească în câțiva centimetri!

În detaliu, rigla lui are încă patru părți diferite și poartă cu el diferite capete de șurubelniță, un stilou pentru ecrane tactile și mai multe rezerve pentru pix.

Un tricou numai bun pentru treabă!

Indispensabil pentru a face pe plac oricărui om care se respectă, tricoul special pentru treabă oferă meșterului tău stil și încredere de netăgăduit!

Folosit cu un mesaj de impact, acest articol de îmbrăcăminte impune un aspect de adevărat om bun la toate iubitului tău.

Dacă ai aflat acum ce cadou să-i faci iubitului tău, treceți la treburi mai serioase! Întâi iubirea, apoi restul!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *