Trafic-Gratis.ro

Sursa ta de trafic gratuit

Ce cadou iubita să iei pentru o „devoratoare” de cărți?

Cu siguranță te-a atras prin felul în care vorbește și numeroasele lucruri interesante pe care ți le zice mereu iubita ta pasionată de lectură! Și dacă tot e unul dintre motivele pentru care o iubești atât de mult, iată niște idei de cadou iubita care îi vor satisface apetitul pentru lectură.

  • Un e-reader
  • Un abonament la o revistă literară
  • O carte de specialitate
  • O lampă de lectură de lux
  • Un raft pentru cărți
  • Un semn de carte personalizat
  • Un abonament la o aplicație literară

Un e-reader este un dispozitiv electronic care îi permite să citească fișiere (cărți) în format digital. Dotat cu un ecran format din cerneală electronică și un filtru anti-lumina albastră, ergonomia acestuia îl apropie de confortul versiunilor de hârtie. Mai mic decât un iPad și cu o autonomie bună a bateriei, este de găsit la orice magazin online de profil și este un adevărat must-have pentru cititorii compulsivi.

Un abonament la o revistă literară

Presa este în criză în ultimii ani, întrucât tehnologia este foarte avansată și toată lumea preferă variantele digitale ale revistelor, așa că de ce să nu încerci să pui umărul la susținerea cărților și revistelor în format fizic, oferindu-i în același timp un cadou iubita inspirat? Există multe reviste literare care încă mai livrează lunar materiale de calitate. Nu ezita să consulți recenziile și să te ghidezi după cărțile pe care cu siguranță le are mai tot timpul prin geantă sau pe noptiera din dormitor!

O carte de specialitate

Dacă persoana iubită este mai mult de tip colecționar, ar trebui să-i placă foarte mult acest cadou. Analizează-i subiectele preferate și oferă-i o carte de referință în acel domeniu.

De exemplu, o iubitoare de cărți de dragoste va fi deosebit de sensibilă la o primă ediție a acesteia. De asemenea, va fi sensibilă la o analiză a cărții de dragoste pe cât de frumoasă, pe atât de completă.

O lampă de lectură de lux

Cu cele 4 niveluri de luminozitate reglabile, o mică lampa de lectură cu LED ajută la prevenirea oboselii ochilor, evitând în același timp deranjarea celorlalți când citește noaptea.

Această lumină portabilă, reîncărcabilă folosește o tehnologie accesibilă pentru a evita lumina directă.

Un raft pentru cărți

Un raft pentru cărți este pur și simplu ideal pentru un teanc de cărți de citit oricând dorește. În plus, îți poți demonstra calitățile de meșter atunci când i-l montezi și o poți surprinde plăcut când se întoarce de la serviciu. Ai câștiga puncte importante!

Un semn de carte personalizat

Iată un cadou iubita complet gratuit pe care să-l oferi unei pasionate de cărți! Există tutoriale pe internet speciale pentru ca tu să înveți cum să faci semne de carte adorabile din bucăți de hârtie. Având în vedere că e ceva realizat chiar de tine, va avea și mai mare semnificație pentru iubita ta!

Un abonament la o aplicație literară

Știați că din ce în ce mai mulți cititori folosesc aplicații literare pentru a descoperi noi autori? Poate descoperi mai multe date despre anumiți autori, recenzii, mai multe ghiduri și anunțuri privind datele diferitelor evenimente literare. Dacă se organizează vreun eveniment de acest gen, va fi printre primele care vor ști de el!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *